Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g donkere chocolade, min. 60% cacao, in stukken of callets
- 200 g room, 35% vet
- 1 el sinaasappellikeur (bv. Cointreau® of Grand Marnier®)
- 4 eieren, medium (53-63 g), gescheiden
- 60 g suiker
- 1 sinaasappelschil, de zeste, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolademousse
3 Std. 20 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35 min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 min
Walnoot Brittle
1h 30 min
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Žádné hodnocení
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Hazelnootijs
Žádné hodnocení
Vloeibare karamel
25 min
Uiensoep
1h