
Kompatibilní verze
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalm, wortelen en bonen
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
- 200 g wortelen in stukken (ong. 2 mm)
- 250 g platte sperziebonen doormidden gesneden
Mangosaus
- 250 g rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
- 50 g brandewijn
- 1 tl currypoeder
- 300 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 120 g volle yoghurt
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 takje verse peterselie enkel de blaadjes, als garnituur (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 513 kcal / 2144 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Vislasagne met asperges en prei
1hod. 30min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Zalmsoufflé
1hod.
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Kip met rode paprika
1hod. 5min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Vislasagne met courgette
1hod.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1hod. 10min