Kompatibilní verze
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalm, wortelen en bonen
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
- 200 g wortelen, in stukken (ong. 2 mm)
- 250 g platte sperziebonen, doormidden gesneden
Mangosaus
- 250 g rijpe mango, alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
- 50 g brandewijn
- 1 tl currypoeder
- 300 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 120 g volle yoghurt
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes, als garnituur (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Balletjes met aubergines
1h
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 min
Bloemkool met kaas
55 min