Kompatibilní verze
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalm, wortelen en bonen
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
- 200 g wortelen, in stukken (ong. 2 mm)
- 250 g platte sperziebonen, doormidden gesneden
Mangosaus
- 250 g rijpe mango, alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
- 50 g brandewijn
- 1 tl currypoeder
- 300 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 120 g volle yoghurt
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes, als garnituur (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Penne met tonijn
35 min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Žádné hodnocení
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Viscurry
35 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min