Kompatibilní verze
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zalm, wortelen en bonen
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)
- 200 g wortelen, in stukken (ong. 2 mm)
- 250 g platte sperziebonen, doormidden gesneden
Mangosaus
- 250 g rijpe mango, alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)
- 50 g brandewijn
- 1 tl currypoeder
- 300 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 120 g volle yoghurt
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes, als garnituur (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 dk
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 dk
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Boekweit met champignons
25min
Viscurry
35 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 dk
Crostini met champignons en fontinakaas
Žádné hodnocení
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min