Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gevulde paprika's met rijst
- 70 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (volitelně)
- 300 g rundergehakt
- 2 sneetjes brood, wit, in stukken
- 20 g mosterd
- ½ tl zout
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 ei
- 4 paprika's, rood, groen of geel
- 1200 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
nebo 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 250 g voorgekookte rijst
Tomatensaus
- 40 g boter, in stukken
- 40 g bloem
- 500 g tomatenblokjes
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 1 tl suiker
- 1 tl citroensap
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2712 kJ / 648 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.3 g
Alternativní recepty
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Gehakte uien
5min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Kipfilets pizzaiola
55min
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 godz. 45 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min