
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g rode paprika in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g rode uien in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook (ongepeld)
- 1 el extra vergine olijfolie
- 30 g verse gember
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 120 g aardappelen geschild, in stukken (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
el groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl fijn zout
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
-
4
el kwark kaas
nebo 4 el Griekse yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 178 kcal / 745 kJ
- Protein
- 5.74 g
- Tuk
- 13.05 g
- Sacharidy
- 9.46 g
- Vláknina
- 1.89 g
Alternativní recepty
Romige champignonsoep
20 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Couscous met lam en groenten
50 Min
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Siciliaanse garnalensalade
40 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min