Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g rode paprika, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g rode uien, in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook (ongepeld)
- 1 el extra vergine olijfolie
- 30 g verse gember
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 120 g aardappelen, geschild, in stukken (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
el groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl fijn zout
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
-
4
el kwark kaas
nebo 4 el Griekse yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 5.74 g
- Sacharidy
- 9.46 g
- Tuk
- 13.05 g
- Vláknina
- 1.89 g
Alternativní recepty
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Pompoensoep
35 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Appels met cidersabayon
Žádné hodnocení
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Salade met kip en spelt
1h 15min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min