Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g rode paprika, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g rode uien, in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook (ongepeld)
- 1 el extra vergine olijfolie
- 30 g verse gember
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 120 g aardappelen, geschild, in stukken (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
el groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl fijn zout
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
-
4
el kwark kaas
nebo 4 el Griekse yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 5.74 g
- Sacharidy
- 9.46 g
- Tuk
- 13.05 g
- Vláknina
- 1.89 g
Alternativní recepty
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min
Hongaarse champignonsoep
30min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige erwtensoep
40min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Uiensoep
1h
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení
Pompoensoep
35min
Romige champignonsoep
20min