Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g rode paprika, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g rode uien, in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook (ongepeld)
- 1 el extra vergine olijfolie
- 30 g verse gember
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 120 g aardappelen, geschild, in stukken (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
el groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl fijn zout
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
-
4
el kwark kaas
nebo 4 el Griekse yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 5.74 g
- Sacharidy
- 9.46 g
- Tuk
- 13.05 g
- Vláknina
- 1.89 g
Alternativní recepty
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Romige erwtensoep
40 min
Romige snijbietsoep
35 min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Zalmburgers
25 min
Rode bietensap
10 min
Pompoensoep
35 min
Aardappel-preisoep
40 min
Romige champignonsoep
20min
Romige tomatensoep
25 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min