Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 270 g bloem
- 100 g olijfolie
- 60 g water
- 8 - 10 verse basilicumbladeren, naar smaak
- 1 el citroenzeste
- ½ tl zout
Vulling
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 30 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 300 g kippenborst filet, zonder vel, in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 250 g cherry tomaten, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 eieren
- 60 g feta kaas
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 verse basilicumbladeren in stukken, als versiering
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Quiche lorraine
50 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Kipsatés met pindasaus
2 godz.
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Groenteflan
1h 35min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min