Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 270 g bloem
- 100 g olijfolie
- 60 g water
- 8 - 10 verse basilicumbladeren, naar smaak
- 1 el citroenzeste
- ½ tl zout
Vulling
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 30 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 300 g kippenborst filet, zonder vel, in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 250 g cherry tomaten, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 eieren
- 60 g feta kaas
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 verse basilicumbladeren in stukken, als versiering
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vislasagne met courgette
1 godz.
Bibimbap burrito
45 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Gevulde kalkoentaart
1 godz. 30 min
Spaanse risotto
40 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Rucola taart
Žádné hodnocení
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min