Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 270 g bloem
- 100 g olijfolie
- 60 g water
- 8 - 10 verse basilicumbladeren, naar smaak
- 1 el citroenzeste
- ½ tl zout
Vulling
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 30 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 300 g kippenborst filet, zonder vel, in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 250 g cherry tomaten, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 eieren
- 60 g feta kaas
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 verse basilicumbladeren in stukken, als versiering
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10 min
Griekse salade met gestoomde kip
Žádné hodnocení
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Žádné hodnocení
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Lasagne bolognese
2h 30min
Kleverige sesamkip
40min
Gnocchi Tricolore
35 min
Enchiladas met rundvlees
30 min