
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 270 g bloem
- 100 g olijfolie
- 60 g water
- 8 - 10 verse basilicumbladeren naar smaak
- 1 el citroenzeste
- ½ tl zout
Vulling
- 30 g olijfolie
- 150 g ui in 4 gesneden
- 30 g gedroogde tomaten in olie uitgelekt
- 300 g kippenborst filet, zonder vel in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 250 g cherry tomaten gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 eieren
- 60 g feta kaas
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 verse basilicumbladeren in stukken, als versiering
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 438 kcal / 1833 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1hod. 10min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1hod. 30min
Quiche lorraine
50min
Mediterrane visschotel
1hod. 30min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Zoet kruimeldeeg
1hod. 50min
Tandoori kip wraps
50min
Mediterrane kippenpastei
50min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Vislasagne met courgette
1hod.
Preiquiche
1hod. 45min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1hod. 5min