Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ tl korianderzaad
- ½ tl komijnzaad
- ½ tl kardemomzaad
- ½ tl mosterdzaad
- 100 g ui, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 15 g verse gember, in dunne plakjes
- 1 verse rode chillipeper, klein, zaden verwijderd, in stukken
- 20 g olijfolie
- 1 tl gemalen kurkuma
- 400 g kokosmelk
- 100 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
nebo 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 2 tl zout
- 600 g bloemige aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1 cm)
- 150 g bloemkool, in roosjes
- 150 g courgette, in plakjes (1 cm)
- 100 g diepvriesdoperwten
- 2 takjes verse koriander, alleen de blaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1642 kJ / 395 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6.8 g
Alternativní recepty
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Zoetzure dhal
Žádné hodnocení
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13hod. 30min
Chili non Carne
1h
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Žádné hodnocení
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min