Zařízení & příslušenství
Indiase groentencurry
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porties
Suroviny
-
korianderzaad½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
kardemomzaad½ tl
-
mosterdzaad½ tl
-
ui gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes15 g
-
chillipeper, vers klein, zaden verwijderd, in stukken1
-
olijfolie20 g
-
gemalen kurkuma1 tl
-
kokosmelk400 g
-
water100 g
-
zout2 tl
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)600 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)150 g
-
bloemkool in roosjes150 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
doperwten, bevroren100 g
-
verse koriander alleen de blaadjes2 takjes
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
9 g
Kalorie
1642 kJ /
395 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
6.8 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Moussaka met linzen
2hod. 20min.
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Žádné hodnocení
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min.
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4hod. 30min.
Butternut 'Mac & Cheese'
45min.
Gnocchi Tricolore
35min.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1hod. 15min.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1hod. 25min.
Zoetzure tempé
50min.
Kip garam masala
50min.