
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 100 g suiker
- 30 g amandelen
- 200 g ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
- 340 g meel
- 1 ei
- 1 snuifje zout
-
1 ½
tl vanillesuiker, huisgemaakt
nebo 1 tl natuurlijk vanille-extract
Citroenvulling
- 150 g suiker
- 3 - 5 citroenen bij voorkeur biologisch, schil en sap
- 1 ei
- 4 eierdooiers
- 100 g ongezouten boter in stukken gesneden
Meringuetopping
- 160 g suiker
- 4 eiwitten
- 1 snuifje zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 521 kcal / 2178 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 62 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanilleroomijs
12hod.
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Appeltaart
1hod.
Zoet kruimeldeeg
1hod. 50min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Žádné hodnocení
Meringue spoken
12hod. 25min
Gezouten-Karamelijs
14hod.
Chocolade toffee cake
2hod.
Zweedse worteltaart
2hod.
Gezouten karameltaart
2hod. 40min
Karamelijs
Žádné hodnocení
Bessenjamtaart
2hod. 35min