Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 100 g suiker
- 30 g amandelen
- 200 g boter, ongezouten, in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
- 340 g meel
- 1 ei
- 1 snuifje zout
- 1 ½ tl vanillesuiker, huisgemaakte
Citroenvulling
- 150 g suiker
- 3 - 5 citroenen, bij voorkeur biologisch, schil en sap
- 1 ei
- 4 eierdooiers
- 100 g boter, ongezouten, in stukken gesneden
Meringuetopping
- 160 g suiker
- 4 eiwitten
- 1 snuifje zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 2178 kJ / 521 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amandelpasta
1h 10min
Chocoladeroomijs
12h
Appeltaart
1h
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Citroenijs
8 godz. 30 min
Chocoladereep likeur
15min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Cheesecake likeur
10min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Ijs van amarenakersen
8h 10 min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min