Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g lendenstuk, in blokjes (ong. 4 x 4 cm)
- 250 lente-uitjes, gehalveerd (ong. 3 stengels)
- 100 g komkommer, op azijn, uitgelekt
- 2 eieren, hardgekookt
- 1 ui in stukken (ong. 150-200 g)
- 2 takjes peterselie (alleen de blaadjes)
- 2 takjes verse kervel (alleen de blaadjes)
- 4 verse dragon blaadjes
- 20 g citroensap, vers geperst
- 80 g ketchup
- 1 el Worcestershire saus (volitelně)
- 3 el kappertjes
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeevruchtenrijst
Ninguna valoración
Bearnaisesaus
15 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Ninguna valoración
Bearnaisesaus
20 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Choronsaus
20 min
Flan van asperges met zeetong
Ninguna valoración
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Vitello tonnato
13 Std.
Paashaas macarons
Ninguna valoración
Zalmtartaar
10 min