Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g lendenstuk, in blokjes (ong. 4 x 4 cm)
- 250 lente-uitjes, gehalveerd (ong. 3 stengels)
- 100 g komkommer, op azijn, uitgelekt
- 2 eieren, hardgekookt
- 1 ui in stukken (ong. 150-200 g)
- 2 takjes peterselie (alleen de blaadjes)
- 2 takjes verse kervel (alleen de blaadjes)
- 4 verse dragon blaadjes
- 20 g citroensap, vers geperst
- 80 g ketchup
- 1 el Worcestershire saus (volitelně)
- 3 el kappertjes
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollandaisesaus
15min
Chocoladeroomijs
12h
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Klassieke sabayon
15min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Žádné hodnocení
Nougatine
1 godz. 30 min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min