Zařízení & příslušenství
Steak tartaar
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porties
Suroviny
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (volitelně)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
21.3 g
Kalorie
670 kJ /
160 kcal
Tuk
5.8 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
5.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lekker en licht
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Choronsaus
20min.
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min.
Bearnaisesaus
15min.
Pisco sour
10min.
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2hod. 20min.
Coconut Dream
10min.
Lamslende met roze pepersaus
45min.
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1hod.
Rundvlees Stroganoff
1hod.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min.
Bearnaisesaus
20min.