Steak tartaar

Steak tartaar

2.3 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porties

Suroviny

  • runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)
    500 g
  • lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)
    250
  • komkommer, op azijn uitgelekt
    100 g
  • eieren hardgekookt
    2
  • ui in stukken (ong. 150-200 g)
    1
  • peterselie (alleen de blaadjes)
    2 takjes
  • verse kervel (alleen de blaadjes)
    2 takjes
  • verse dragon blaadjes
    4
  • citroensap, vers geperst
    20 g
  • ketchup
    80 g
  • Worcestershire saus (volitelně)
    1 el
  • kappertjes
    3 el
  • fijn zout
    1 tl
  • vers gemalen zwarte peper
    1 snuifje

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 21.3 g
Kalorie 670 kJ / 160 kcal
Tuk 5.8 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 5.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...