
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)
- 250 lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)
- 100 g komkommer, op azijn uitgelekt
- 2 eieren hardgekookt
- 1 ui in stukken (ong. 150-200 g)
- 2 takjes peterselie (alleen de blaadjes)
- 2 takjes verse kervel (alleen de blaadjes)
- 4 verse dragon blaadjes
- 20 g citroensap, vers geperst
- 80 g ketchup
- 1 el Worcestershire saus (volitelně)
- 3 el kappertjes
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 160 kcal / 670 kJ
- Protein
- 21.3 g
- Tuk
- 5.8 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bearnaisesaus
15min
Zalmtartaar
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Stracciatella drinkyoghurt
12hod.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Žádné hodnocení
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8hod. 45min
Granaatappel Mojito
10min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1hod. 30min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min