Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
nebo 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (volitelně)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Forel met hollandaisesaus
50min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Gehaktbrood
1u. 20min
Zalmsoufflé
1u.
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Žádné hodnocení
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Kipfricassee
Žádné hodnocení
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2u.
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min