Vis en aardappelen met tomatensaus
TM31 TM5 TM6

Vis en aardappelen met tomatensaus

4.6 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
  • 6 moten heek (120-200 g elk)
    nebo 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk)
  • 2 tl zout, volgens smaak
  • 150 g uien, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g wortelen, in stukken
  • 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
  • 50 g witte wijn (volitelně)
  • 400 g tomaten, in stukken
  • ½ tl gemalen zwarte peper
  • 100 g water

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
1269 kJ / 302 kcal
Protein
33 g
Sacharidy
25 g
Tuk
7 g
Vláknina
3.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty