Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
nebo 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (volitelně)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45 min
Bloemkool met kaas
55 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Žádné hodnocení
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Kip met citroen
50 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min