
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g aardappelen in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
nebo 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout volgens smaak
- 150 g uien gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen in stukken
- 30 g olijfolie en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (volitelně)
- 400 g tomaten in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 302 kcal / 1269 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 3.4 g