Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g sjalotten, gehalveerd
- 1 takje verse dragon, alleen de blaadjes
- 50 g droge witte wijn
- 1 el witte wijnazijn (bij voorkeur dragonazijn)
- 200 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 192 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Bechamelsaus
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Steak tartaar
30min
Klassieke sabayon
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Bearnaisesaus
20 min
Groene pepersaus
20 min
Choronsaus
20 min
Caipirinha van mango
5min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min