Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g waterkers, gewassen en gedroogd
- 5 - 10 g citroensap
- 2 tl fijn zout
- 1 tl witte peper
- 50 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 10 - 12 groene slabladeren
- 500 g zeebaars, zonder hoofd en ingewanden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veelzijdige gladde soep
45min
Romige erwtensoep
40min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Erwten met ham
25min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Broccolisoep
15min
Aardappel-preisoep
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Groentensoep
35 min