Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g waterkers, gewassen en gedroogd
- 5 - 10 g citroensap
- 2 tl fijn zout
- 1 tl witte peper
- 50 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 10 - 12 groene slabladeren
- 500 g zeebaars, zonder hoofd en ingewanden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gembersoep met rode paprika
50 Min
Romige courgettensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Žádné hodnocení
Slasapje
Žádné hodnocení
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Soja yoghurt
12h 15 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Pompoensoep
35 Min