
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g waterkers gewassen en gedroogd
- 5 - 10 g citroensap
- 2 tl fijn zout
- 1 tl witte peper
- 50 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 500 g aardappelen in stukken (3-4 cm)
- 10 - 12 groene slabladeren
- 500 g zeebaars zonder hoofd en ingewanden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 471 kcal / 1971 kJ
- Protein
- 32.55 g
- Tuk
- 20.8 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Pompoensoep
35 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min