Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g waterkers, gewassen en gedroogd
- 5 - 10 g citroensap
- 2 tl fijn zout
- 1 tl witte peper
- 50 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 10 - 12 groene slabladeren
- 500 g zeebaars, zonder hoofd en ingewanden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappelpuree
45min
Romige courgettensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Bechamelsaus
15 分钟
Zachte wortelsoep met venkel
40 分钟
Pompoensoep
35min
Aardappel-preisoep
40 分钟
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 分钟
Gembersoep met rode paprika
50 分钟