Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus

Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 porties

Suroviny

  • waterkers gewassen en gedroogd
    30 - 40 g
  • citroensap
    5 - 10 g
  • fijn zout
    2 tl
  • witte peper
    1 tl
  • extra vergine olijfolie
    50 g
  • water
    500 g
  • aardappelen in stukken (3-4 cm)
    500 g
  • groene slabladeren
    10 - 12
  • zeebaars zonder hoofd en ingewanden
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 32.55 g
Kalorie 1971 kJ / 471 kcal
Tuk 20.8 g
Vláknina 4.9 g
Sacharidy 38.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...