Zařízení & příslušenství
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 porties
Suroviny
-
waterkers gewassen en gedroogd30 - 40 g
-
citroensap5 - 10 g
-
fijn zout2 tl
-
witte peper1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
-
water500 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)500 g
-
groene slabladeren10 - 12
-
zeebaars zonder hoofd en ingewanden500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
32.55 g
Kalorie
1971 kJ /
471 kcal
Tuk
20.8 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
38.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lekker en licht
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Žádné hodnocení
Pompoensoep
35min.
Romige aspergesoep
25min.
Broccolisoep
15min.
Quenelles met waterkerssaus
2hod. 45min.
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min.
Zachte wortelsoep met venkel
40min.
Paprikasoep met basilicumschuim
35min.
Romige courgettensoep
25min.
Aardappel-preisoep
40min.
Zachte bloemkoolsoep
50min.