Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olijfolie
- 55 g amandelen, gepeld
- 220 g maïzena (zetmeel)
- 110 g glutenvrij witte bloem
- 2 ½ tl instantgist
- 2 tl suiker
- 2 tl xanthaangom (optioneel)
- 2 tl fijn zout
- 310 - 350 g water
- g olijfolie, plus extra om in te vetten en te besprekelen
- 1 takje verse rozemarijn, enkel de naalden
- 1 tl grof zout
- g olijfolie, plus extra om in te vetten en te besprenkelen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 633.8 kJ / 151.5 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia met uien
1 godz. 30 min
Driedubbele chocoladetaart
2 godz. 30 min
Poedersuiker
5 min
Cashew cheddarkaas
Žádné hodnocení
Fijngehakt rauw vlees
35 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Glutenvrije bloem
Žádné hodnocení
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Žádné hodnocení
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Moussaka met linzen
2h 20 min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 min