Zařízení & příslušenství
Glutenvrij Focacciabrood
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
12 porties
Suroviny
-
olijfolie20 g
-
amandelen, gepeld55 g
-
maïzena (zetmeel)220 g
-
glutenvrij witte bloem110 g
-
instantgist2 ½ tl
-
suiker2 tl
-
xanthaangom (optioneel)2 tl
-
fijn zout2 tl
-
water310 - 350 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprekeleng
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 takje
-
grof zout1 tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten en te besprenkeleng
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
3 g
Kalorie
633.8 kJ /
151.5 kcal
Tuk
4.4 g
Sacharidy
24.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenvrij bakken
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Žádné hodnocení
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Snelle kaassoufflés
45min.
Kippenbouillonpasta
45min.
Groentenbouillonpasta
45min.
Eekhoorntjesbrood zout
5min.
Walnoot Brittle
1hod. 30min.
Kruidenboter flatbreads
35min.
Avocadomayonaise
15min.
Snelle regenboogsalade
10min.
Pitabrood
2hod.
Koolsla
10min.