Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 50 g boter, in stukken (2 cm)
- 200 g bloem
- 400 g melk
- 4 eieren
- 2 el maanzaad
- 2 el vloeibare honing
- ½ tl zout
Rabarbercompote
- 450 g rabarber, in stukken (3 cm)
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 1 zakje vanillesuiker (7 - 10 g)
- 3 el vloeibare honing
- 1 el water
Pannenkoeken bakken
- 1 el boter om te bakken
- 250 g ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2710 kJ / 647 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basis kippenbouillon
35 min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Chocolade rijstpudding
1h 5 min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Aardbeienjam
1h 5 min
Chili non Carne
1h
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Žádné hodnocení
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 min
Sinaasappelcake
1h