
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 50 g boter in stukken (2 cm)
- 200 g bloem
- 400 g melk
- 4 eieren
- 2 el maanzaad
- 2 el vloeibare honing
- ½ tl zout
Rabarbercompote
- 450 g rabarber in stukken (3 cm)
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 1 zakje vanillesuiker (7 - 10 g)
- 3 el vloeibare honing
- 1 el water
Pannenkoeken bakken
- 1 el boter om te bakken
- 250 g ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 647 kcal / 2710 kJ
- Protein
- 21.7 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 64 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Nessuna valutazione
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Groentenbouillonpasta
45min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Gebakken aardappelpuree monsters
Nessuna valutazione
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Pruimentaart
1h 30min
Gestoomd volkorenbrood
2h
Russische rode bietensalade
1h 10min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nessuna valutazione