Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 50 g boter, in stukken (2 cm)
- 200 g bloem
- 400 g melk
- 4 eieren
- 2 el maanzaad
- 2 el vloeibare honing
- ½ tl zout
Rabarbercompote
- 450 g rabarber, in stukken (3 cm)
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 1 zakje vanillesuiker (7 - 10 g)
- 3 el vloeibare honing
- 1 el water
Pannenkoeken bakken
- 1 el boter om te bakken
- 250 g ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2710 kJ / 647 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Gevulde kalkoentaart
1h 30 min
Gestoomd paaslam met groentjes
Žádné hodnocení
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Mini champignon pasteitjes
1u. 45min
Kleine aspergeflans
55min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Brood met olijven
2h 20 min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min