
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g water
- 70 g courgette fijngesneden (0.5-1 cm)
- 80 g basmati rijst
- 4 tomaten (Ø min. 5-6 cm )
- 15 g extra vergine olijfolie
- 1 el balsamicoazijn
- 1 - 2 snuifjes fijn zout
-
20
g Parmezaanse kaas in schilfers
nebo 20 g Emmental in blokjes (1 cm) - 60 g tonijn in olie (uit blik) goed uitgelekt
- 2 groene olijven, ontpit
- 1 smeltkaas plakje
- 4 - 5 verse basilicumbladeren gewassen en gedroogd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 196 kcal / 820 kJ
- Protein
- 9.6 g
- Tuk
- 9.1 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Waterzooi van kip
1 godz.
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 godz.
Rijstsalade
1 godz.
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 godz. 45 min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 godz. 15 min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.
Romige erwtensoep
40 min
Romige snijbietsoep
35 min
Kwarktaart in potjes
4 godz.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min