Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g water
- 70 g courgette, fijngesneden (0.5-1 cm)
- 80 g basmati rijst
- 4 tomaten (Ø min. 5-6 cm )
- 15 g extra vergine olijfolie
- 1 el balsamicoazijn
- 1 - 2 snuifjes fijn zout
- 20 g Parmezaanse kaas, in schilfers
- 60 g tonijn in olie (uit blik), goed uitgelekt
- 2 groene olijven, ontpit
- 1 smeltkaas plakje
- 4 - 5 verse basilicumbladeren, gewassen en gedroogd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 820 kJ / 196 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citroen-kokos bliss balletjes
Žádné hodnocení
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Žádné hodnocení
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Žádné hodnocení
Beef Wellington
10h 10min
Halloweensalade met bloederige hummus
1 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Pierogi met vlees
1 godz.
Pompoen vingers
Žádné hodnocení
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 min
Crostini met champignons en fontinakaas
Žádné hodnocení
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Žádné hodnocení
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min