Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen, entkernt
- 80 g Zwiebeln, in Hälften
- 1 TL Fenchelsamen
- 40 g Olivenöl
- 600 g Wasser
- 1 geh. TL feinkörniges Salz
- 400 g Weisskohl, in Streifen
- 200 g Kartoffeln, in Stücken (1-2 cm)
- 200 g weisse Bohnen, aus der Dose
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 min
Gemüsesuppe
25 min
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Bohnen-Kartoffel-Curry
40 min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 min
Fischsuppe mit Gemüse
35 min
Kohl-Kürbis-Suppe
45 min
Kartoffel-Pilz-Suppe
45 min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 min