Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Karotten, in Stücken
- 90 g Lauch, in Stücken
- 80 g Knollensellerie, in Stücken
- 30 g Butter
- 500 g Kartoffeln, geschnitten (1.5 cm)
- 500 g Wasser
-
1
EL Rindsbouillonextrakt
nebo 1 Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l) - 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 500 g grüne Bohnen, frisch oder gefroren (aufgetaut)
- 250 g Hackfleisch mit Zwiebeln, Salz und Pfeffer, bereits gewürzt (siehe Tipp)
- 250 g weisse Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- 1 TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL frische Petersilie, zerhackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1811 kJ / 432 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 13.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geschmortes Kalbsragout
2h 10min
Zwetschen-Küchlein
1 Std. 30 Min
Blumenkohlgratin
55 min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40min
Gemüse-Eintopf
50min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Schneller Hackbraten
55 min
Currywürstchen mit Linsen
1 Std.
Pouletfrikassee mit Spargel
1 Std.
Fischbällchen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1 Std.