Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 porro, a rondelle (solo la parte bianca)
- 150 g di carote, affettate grossolanamente
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salame chorizo, a fette
-
750
g di brodo
nebo 750 g di acqua con 2 cubetti di dado per brodo - 200 g di patate, a dadini
- 1 foglia di alloro secca
- 800 g di ceci, cotti, in scatola, lavati e scolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1212 kJ / 290 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 18.1 g
- Vláknina
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con riso alle zucchine e carote
45min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Crespelle verdi al formaggio e prosciutto
55min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 λεπτ.
Polenta con salsa alla panna e champignons
50 Min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Quiche di asparagi
1h
Gratin di broccoli e quinoa
1h 10min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2 Std.
Riso casimiro
45min
Gulash di patate
1h