Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 porro, a rondelle (solo la parte bianca)
- 150 g di carote, affettate grossolanamente
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salame chorizo, a fette
-
750
g di brodo
nebo 750 g di acqua con 2 cubetti di dado per brodo - 200 g di patate, a dadini
- 1 foglia di alloro secca
- 800 g di ceci, cotti, in scatola, lavati e scolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1212 kJ / 290 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 18.1 g
- Vláknina
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Lasagne classiche
2sa
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Parmigiana al forno
1h 50 min
Quiche di asparagi
1sa
Lasagne
2sa
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30 min
Zuppa di zucca
35 min
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 min