Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
Ragù
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolle a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 50 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di carne trita mista (metà manzo, metà maiale)
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Besciamella
- 700 g di latte
- 50 g di burro
- 60 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 250 g di pasta secca, tipo lasagna (circa 12 fogli da 10 cm x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2975 kJ / 711 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù di carne alla bolognese
1h 30 min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Gamberi al curry
35min
Lasagne
2 godz.
Pepata di cozze
55 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15 min
Lasagne di zucchine e merluzzo
1h
Lasagne al forno
2 godz. 30 min
Spezzatino alla zurighese
50min
Polpette in salsa spagnola
55 min