Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al tonno
- 160 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di olio di oliva
- 2 scatole di tonno, in acqua salata, 150 g, (MSC), sgocciolato (peso netto sgocciolato totale: 310 g)
- 450 g di pomodori ciliegini, tagliati a metà
- 120 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di sale
Pasta
- 2 ½ litri di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca (ad es. pappardelle)
- ½ mazzetto di basilico, fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2813 kJ / 669 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Lasagne classiche
2 Std.
Filetto di maiale in crosta
1 Std. 15 Min
Insalata di pasta
30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 Min
Soufflé di spinaci e uova
35 min
Penne al tonno
35 min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 Min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 Min
Insalata di couscous
50 Min
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min