Pasta con salsa al tonno

Pasta con salsa al tonno

4.6 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

Salsa al tonno
  • 160 g di cipolle tagliate a metà
  • 20 g di olio di oliva
  • 2 scatole di tonno, in acqua salata 150 g, (MSC), sgocciolato (peso netto sgocciolato totale: 310 g)
  • 450 g di pomodori ciliegino tagliati a metà
  • 120 g di mascarpone
  • 1 cucchiaino di sale
Pasta
  • 2 ½ litri di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 400 g di pasta secca (ad es. pappardelle)
  • ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 35.9 g
Kalorie 2813 kJ / 669 kcal
Tuk 23 g
Sacharidy 76 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...