
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al tonno
- 160 g di cipolle tagliate a metà
- 20 g di olio di oliva
- 2 scatole di tonno, in acqua salata 150 g, (MSC), sgocciolato (peso netto sgocciolato totale: 310 g)
- 450 g di pomodori ciliegini tagliati a metà
- 120 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di sale
Pasta
- 2 ½ litri di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca (ad es. pappardelle)
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 669 kcal / 2813 kJ
- Protein
- 35.9 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 76 g
Alternativní recepty
Stuzzichini al formaggio con il vino
30min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Spaghetti alla carbonara
35min
Bucatini all'amatriciana
45min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Penne al tonno
35min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30min
Sformato di pasta
50min
Insalata di patate
1hod. 5min