Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al tonno
- 160 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di olio di oliva
- 2 scatole di tonno, in acqua salata, 150 g, (MSC), sgocciolato (peso netto sgocciolato totale: 310 g)
- 450 g di pomodori ciliegini, tagliati a metà
- 120 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di sale
Pasta
- 2 ½ litri di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca (ad es. pappardelle)
- ½ mazzetto di basilico, fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2813 kJ / 669 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Sformato di pasta
50min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Pasta al tonno e melanzane
30 min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini
40 Min
Spezzatino alla zurighese
50min
Pasta al pomodoro e spinaci
35min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 Min