Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 1500 g Wasser
- 1 TL feinkörniges Salz
- etwas Olivenöl
- 400 g Penne, oder andere Pastasorte
- 30 g Olivenöl, nativ
- 2 Knoblauchzehen
- 350 g Thon, aus der Dose, eingelegt in Salz oder Wasser, abgetropft
- 150 - 250 g Cherry-Tomaten, in Hälften
Vinaigrette
- 20 g Basilikumblätter
- 180 g Olivenöl, nativ
- 80 g Essig
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 10 g Honig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 483 kJ / 115 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hörnlisalat
35min
Penne all'Arrabbiata
20 Min
Tomaten-Spinat-Pasta
35min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 Min
Hörnlisalat
30min
Chnoblibrot
15 Min
Peperoni-Salat
20 Min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45min