Kompatibilní verze
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poulet in Peperonisauce
- 6 - 8 Pouletunterschenkel, mit Haut (je ca. 150-200 g)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 180 g rote Peperoni, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Tomaten, je nach Grösse halbiert oder geviertelt
- 30 g Olivenöl
Zucchetti-Feta-Couscous
- 200 g Couscous
- 15 g Petersilie, flachblättrig, ohne Stiele
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Schalotten, halbiert
- 150 g Zucchetti, in Stücken
- 200 g Wasser
-
1
EL Hühnerbouillon Paste
nebo 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 100 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min
Minestrone mit Kichererbsen
40 Min
Risotto Cinque P
30 min
Baumnuss Brownies
50min
Züri-Gschnätzlets
50min
Crevettencurry
35min
Stroganoff
45 Min
Panang-Curry
45 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 Min
Poulet-Stroganoff
50min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min