Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Orangen, unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 1 EL Olivenöl
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüsebouillon
nebo 1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 200 g Kartoffeln, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Kohlrabi, in Stäbchen (1 cm dick)
- 2 Trutenschnitzel (ca. 250 g)
- ½ TL Salz und etwas mehr für das Fleisch
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, gemahlen und etwas mehr für das Fleisch
- 40 g fettreduzierter Rahmersatz, 19% Fett
- 1 geh. TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 3 - 4 Prisen Curry, gemahlen, nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1471 kJ / 353 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35 Min
Hähnchen-Pilaw
45min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 λεπτ.
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40 λεπτ.
Poulet-Pilaw
45min
Klassische Lasagne
2h 5 min
Schweinefilet an Senfsauce
30 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 λεπτ.