Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Mandeln, ganz, ungeschält
- 4 Stängel Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 200 g Joghurt, 1,5 % Fett
- 20 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 300 g Karotten, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1 Pouletbrustfilet, ohne Haut (250 g), in Scheiben,1 cm dick
- 500 g Wasser
- 1 geh. TL Gemüsebouillon
- 100 g Hartweizenkorn, parboiled (z.B. Ebly)
- 100 g weisse Trauben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2086 kJ / 498 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35min
Orangen-Truthahn mit Kartoffeln und Kohlrabi
40 Min
Lachs mit Gemüse-Couscous
40 Min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Gemüse-Lachs-Salat mit Feta und Quinoa
50 Min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40 Min
Poulet-Pilaw
45min
Klassische Lasagne
2 Std. 5 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min