![Pennette mit Safran und Crevetten Pennette mit Safran und Crevetten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/877B953E-B9D4-4CB8-9D36-D5266F4046C7/Derivates/bad5e1bd-abcf-4060-9302-1201d6790bd6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 45 g Olivenöl, nativ
- 40 g Weisswein, trocken
- 200 g Crevetten, klein, geschält
- 1 Prise Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 50 g Rucolablätter, von Hand zerzupft
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Päckchen Safranpulver
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Pennette
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Munder Safranrisotto
45 Min
Risotto milanese
30 Min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Crevettencurry
35 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Ghackets mit Hörnli
30 Min