Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 45 g Olivenöl, nativ
- 40 g Weisswein, trocken
- 200 g Crevetten, klein, geschält
- 1 Prise Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 50 g Rucolablätter, von Hand zerzupft
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Päckchen Safranpulver
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Pennette
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Panang-Curry
45min
Riz Casimir
45min
Munder Safranrisotto
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Crevettencurry
35min
Linguine mit Riesencrevetten
30min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Züri-Gschnätzlets
50min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min