
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De kip
- 150 g brood, dag oud
- 15 g peterselie
- 150 g kaas, middelhard (bv. Edam)
- 30 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 800 g kippenborstfilets in stukken (3-4 cm)
- 1 tl fijn zout
- 20 g honing
- 20 g mosterd
De saus en bereiding
- 1000 g melk
- 100 g bloem
- 40 g boter
- 1 citroen enkel het sap
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 tl mosterd
- 200 g sneetjes spek in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 63 kcal / 265 kJ
- Protein
- 4.8 g
- Tuk
- 3.3 g
- Sacharidy
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kipfilets pizzaiola
55min
Lasagne bolognese
2hod. 30min
Alpengratin
50min
Japanse kip curry
55min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip in perziksaus
40min
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Worst met erwtenrisotto
30min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1hod.
Balletjes in Spaanse saus
55min