Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De kip
- 150 g brood, dag oud
- 15 g peterselie
- 150 g kaas, middelhard (bv. Edam)
- 30 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 800 g kippenborstfilets, in stukken (3-4 cm)
- 1 tl fijn zout
- 20 g honing
- 20 g mosterd
De saus en bereiding
- 1000 g melk
- 100 g bloem
- 40 g boter
- 1 citroen, enkel het sap
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 tl mosterd
- 200 g sneetjes spek, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 265 kJ / 63 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alpengratin
50min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Kip in perziksaus
40min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Kipfilets pizzaiola
55min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Gevulde kalkoenborst
Žádné hodnocení
Balletjes in Spaanse saus
55min