Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De kip
- 150 g brood, dag oud
- 15 g peterselie
- 150 g kaas, middelhard (bv. Edam)
- 30 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 800 g kippenborstfilets, in stukken (3-4 cm)
- 1 tl fijn zout
- 20 g honing
- 20 g mosterd
De saus en bereiding
- 1000 g melk
- 100 g bloem
- 40 g boter
- 1 citroen, enkel het sap
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 tl mosterd
- 200 g sneetjes spek, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 265 kJ / 63 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Kipfilets pizzaiola
55min
Spaghetti carbonara
40min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Viscurry
35min