Zařízení & příslušenství
Varkensfricandeau met mosterdsaus
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 porties
Suroviny
-
varkensfricandeau in plakken (1 cm)450 g
-
verse champignons in plakken100 g
-
75 g Madeira-wijnwitte droge vermout75 g
-
melk100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook (volitelně)1
-
graanmosterd2 tl
-
pikante mosterd1 tl
-
1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
2 el roomcrème fraîche2 el
-
maïszetmeel1 volle el
-
verse peterselie om te garneren2 - 3 takjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
28 g
Kalorie
961 kJ /
230 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Rijst met Zeevruchten
Žádné hodnocení
Kabeljauw in tomatensaus
30min.
Asperge ovenschotel
1hod. 30min.
Kip in perziksaus
40min.
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Ovenschotel met kip en spek
1hod. 10min.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min.
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1hod.
Kip met romige groenten saus
50min.
Gestoomde broodjes
2hod. 10min.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min.