Varkensfricandeau met mosterdsaus
TM31 TM5 TM6

Varkensfricandeau met mosterdsaus

4.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
  • 100 g verse champignons, in plakken
  • 75 g witte droge vermout
    nebo 75 g Madeira-wijn
  • 100 g melk
  • 60 g ui, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook (volitelně)
  • 2 tl graanmosterd
  • 1 tl pikante mosterd
  • 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
    nebo 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
  • 1 tl zout
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
  • 2 el crème fraîche
    nebo 2 el room
  • 1 volle el maïszetmeel
  • 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
961 kJ / 230 kcal
Protein
28 g
Sacharidy
8 g
Tuk
7 g
Vláknina
0.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty