Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
nebo 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (volitelně)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
nebo 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
nebo 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Steak Stroganoff
45min
Rundvlees Stroganoff
1h
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Cottage pie
1h 10min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Forel met hollandaisesaus
50min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min