Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
nebo 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (volitelně)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
nebo 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
nebo 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Steak Stroganoff
45min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Japanse kip curry
55 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Lamslende met roze pepersaus
45min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min