Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
nebo 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (volitelně)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
nebo 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
nebo 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Snelle Thaise kipcurry
40min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Rundvlees Stroganoff
1h
Griekse varkensstoofpot
45 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Kip met romige groenten saus
50min