
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g varkensfricandeau in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons in plakken
-
75
g witte droge vermout
nebo 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui gehalveerd
- 1 teentje knoflook (volitelně)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
nebo 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper volgens smaak
-
2
el crème fraîche
nebo 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie om te garneren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 230 kcal / 961 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min