Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olijfolie
- 15 g bloem
- 100 g uien, in stukken
- 200 g wortelen, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 2 el mosterd
- 1 el verse tijmblaadjes
- 500 g vastkokende aardappelen, geschild, in blokjes (3 cm)
- 150 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl fijn zout, naar smaak
- 2 - 3 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 800 g kippenborstfilet, ontveld, in blokjes (4 cm)
- 100 g room, min. 30% vet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1419 kJ / 340 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Worst met erwtenrisotto
30min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Kipfilets pizzaiola
55min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Rundvlees Stroganoff
1h
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Viscurry
35min
Varkenshaasje in papillot
1h
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h