
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olijfolie
- 15 g bloem
- 100 g uien in stukken
- 200 g wortelen in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 2 el mosterd
- 1 el verse tijmblaadjes
- 500 g vastkokende aardappelen geschild, in blokjes (3 cm)
- 150 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld - ½ - 1 tl fijn zout naar smaak
- 2 - 3 snuifjes vers gemalen zwarte peper naar smaak
- 800 g kippenborstfilet ontveld, in blokjes (4 cm)
- 100 g room, min. 30% vet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 340 kcal / 1419 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1hod.
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Alpengratin
50min
Rundvlees Stroganoff
1hod.
Steak Stroganoff
45min
Griekse varkensstoofpot
45min
Kip in perziksaus
40min
Viscurry
35min
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Vislasagne met courgette
1hod.
Ovenschotel met kip en spek
1hod. 10min
Kipfricassee
Žádné hodnocení