Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g extra vergine olijfolie
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 - 2 citroenen, bij voorkeur biologisch, schil en sap
- 4 tarbotfilets (120-200 g elk)
- 200 g gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden
- 6 takjes verse platte peterselie, alleen de blaadjes
- 500 g water
- 400 g aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Groentensoep
35 Min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 Std. 15 Min
Speltbrood
1hod. 45min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 dk
Chocolade toffee cake
2sa
Bearnaisesaus
15min
Yoghurtdressing
5min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Kip met romige groenten saus
50 dk
Pompoensoep
35 Min
Brood met olijven
2sa 20 dk