Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g extra vergine olijfolie
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 - 2 citroenen, bij voorkeur biologisch, schil en sap
- 4 tarbotfilets (120-200 g elk)
- 200 g gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden
- 6 takjes verse platte peterselie, alleen de blaadjes
- 500 g water
- 400 g aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostini met champignons en fontinakaas
Žádné hodnocení
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 λεπτ.
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 λεπτ.
Ratatouille
40 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1ωρ.
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1ωρ.
Champignontaart
Žádné hodnocení
Aardappelmuizen
Žádné hodnocení
Venkelsapje
10min
Vinaigrette van paprika's
Žádné hodnocení