
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g extra vergine olijfolie
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 - 2 citroenen bij voorkeur biologisch, schil en sap
-
4
tarbotfilets (120-200 g elk)
nebo 4 witvisfilets (elk soort witvis), (120-200 g elk) - 200 g gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden
- 6 takjes peterselieblad, vers alleen de blaadjes
- 500 g water
- 400 g aardappelen geschild, in plakjes gesneden (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 404 kcal / 1693 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Koolstoofpot met kalkoen
Žádné hodnocení
Citroenslush
10min
Forel met hollandaisesaus
50min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Žádné hodnocení
Pekingeend
45min
Bessenlikeur
30min
Quiche met kip en peer
2hod. 40min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Vegetarische chili
1hod. 5min