Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g extra vergine olijfolie
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 - 2 citroenen, bij voorkeur biologisch, schil en sap
- 4 tarbotfilets (120-200 g elk)
- 200 g gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden
- 6 takjes verse platte peterselie, alleen de blaadjes
- 500 g water
- 400 g aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Hollandaisesaus
15min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min
Varkenshaasje in papillot
1h
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Eendenlever
33u.
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min