Zařízení & příslušenství
Zapečené portobello s bílou klobásou
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
150 gramů sýru čedaru na kousky
-
4 plátky bílého chleba, toastového na kousky
-
1 stroužek česneku
-
1 chilli papričku, čerstvou
-
1 svazek petržele, čerstvé
-
200 gramů bílé bavorské klobásy vymačkané ze střívka
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
21 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
11 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
55 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40min.
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2hod. 30min.
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min.
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Slávky alla Medoc
50min.
Bavorské knedlíky s bazalkou
20min.
Řeřichová vitalita
Žádné hodnocení
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6hod. 45min.
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min.
Terina z krůtích prsou se žampióny
2hod.
Marinovaný losos s fazolkami
1hod. 10min.