Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů sýru čedaru, na kousky
- 4 plátky bílého chleba, toastového, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli papričku, čerstvou
- 1 svazek petržele, čerstvé
- 200 gramů bílé bavorské klobásy, vymačkané ze střívka
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 Min
Listový salát s camembertem, slaninou a jablky
20 Min
Špagety s chřestovou omáčkou
55 min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 Min
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25 Min
Čočka s krevetami
20 Min
Chřestový salát s mangem
35 Min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 Min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 Min
Créme brulée
1 Std. 50 Min