Zařízení & příslušenství
Zapečené portobello s bílou klobásou
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
150 gramů sýru čedaru na kousky
-
4 plátky bílého chleba, toastového na kousky
-
1 stroužek česneku
-
1 chilli papričku, čerstvou
-
1 svazek petržele, čerstvé
-
200 gramů bílé bavorské klobásy vymačkané ze střívka
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
21 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
55 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min
Risi e bisi
55min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1h 5min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1h 10min
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40min
Olivová tapenáda
5min
Kuře na kari s olivami
50min
Thai Burger
30min
Pad thai
45min