Zařízení & příslušenství
Zapečené portobello s bílou klobásou
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
150 gramů sýru čedaru na kousky
-
4 plátky bílého chleba, toastového na kousky
-
1 stroužek česneku
-
1 chilli papričku, čerstvou
-
1 svazek petržele, čerstvé
-
200 gramů bílé bavorské klobásy vymačkané ze střívka
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
21 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
55 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1hod. 10min.
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min.
Salát s kozím sýrem a kešu
25min.
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min.
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min.
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min.
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40min.
Cuketa v parmazánovém těstíčku s rajčatovým dipem
35min.
Gratinované cukety a rajčata
1hod.
Hovězí Stroganoff
1hod.
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1hod. 10min.
Steak s rukolovým salátem
35min.