
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů sýru čedaru na kousky
- 4 plátky bílého chleba, toastového na kousky
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli papričku, čerstvou
- 1 svazek petržele, čerstvé
- 200 gramů bílé bavorské klobásy vymačkané ze střívka
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 381 kcal / 1593 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50min
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min
Chřestový salát s mangem
35min
Fenyklový salát s grapefruitem
20min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45min
Rybí guláš s krevetami
45min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min
Černé rizoto s chobotnicí
1hod. 15min
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1hod.
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1hod.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min