Zapečené portobello s bílou klobásou

Zapečené portobello s bílou klobásou

4.8 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce

Suroviny

  • 150 gramů sýru čedaru na kousky
  • 4 plátky bílého chleba, toastového na kousky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 chilli papričku, čerstvou
  • 1 svazek petržele, čerstvé
  • 200 gramů bílé bavorské klobásy vymačkané ze střívka
  • ¼ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
  • 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 21 g
Kalorie 1593 kJ / 381 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...