Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů sýru čedaru, na kousky
- 4 plátky bílého chleba, toastového, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli papričku, čerstvou
- 1 svazek petržele, čerstvé
- 200 gramů bílé bavorské klobásy, vymačkané ze střívka
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2 godz. 40 min
Bramborový salát s kuřetem a rajčatovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Nadívané papriky po sicilsku
1 Std. 30 Min
Chřestovo-sýrový quiche
1 Std. 10 Min
Treska na thajský způsob
2 godz. 40 min
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40 min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40 min
Králík po sicilsku
1 godz. 20 min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1 Std. 10 Min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 godz. 5 min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1 Std.