
Zařízení & příslušenství
Zapečené portobello s bílou klobásou
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porce
Suroviny
-
sýru čedaru na kousky150 gramů
-
bílého chleba, toastového na kousky4 plátky
-
česneku1 stroužek
-
chilli papričku, čerstvou1
-
petržele, čerstvé1 svazek
-
bílé bavorské klobásy vymačkané ze střívka200 gramů
-
soli¼ čajové lžičky
-
čerstvě umletého pepře¼ čajové lžičky
-
žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)8 kusů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
381 kcal /
1593 kJ
Protein
21 g
Tuk
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

55 minut
10 recept
Česká republika
Česká republika