Zapečené portobello s bílou klobásou
TM5 TM6

Zapečené portobello s bílou klobásou

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 150 gramů sýru čedaru, na kousky
  • 4 plátky bílého chleba, toastového, na kousky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 chilli papričku, čerstvou
  • 1 svazek petržele, čerstvé
  • 200 gramů bílé bavorské klobásy, vymačkané ze střívka
  • ¼ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
  • 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1593 kJ / 381 kcal
Protein
21 g
Sacharidy
11 g
Tuk
28 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty