Zařízení & příslušenství
Zapečené portobello s bílou klobásou
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
150 gramů sýru čedaru na kousky
-
4 plátky bílého chleba, toastového na kousky
-
1 stroužek česneku
-
1 chilli papričku, čerstvou
-
1 svazek petržele, čerstvé
-
200 gramů bílé bavorské klobásy vymačkané ze střívka
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
21 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
55 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50min.
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min.
Pečené kuře s tapenádou a bramborová kaše s karamelizovanou cibulí
2hod. 15min.
Korma s mořskými plody
40min.
Hovězí na tamarindu s rýží
1hod.
Pečené brambory plněné krémem z romaduru
1hod. 40min.
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40min.
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
1hod. 15min.
Anglické kedgeree
45min.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min.
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55min.
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1hod. 15min.