Zařízení & příslušenství
Zapečené portobello s bílou klobásou
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
150 gramů sýru čedaru na kousky
-
4 plátky bílého chleba, toastového na kousky
-
1 stroužek česneku
-
1 chilli papričku, čerstvou
-
1 svazek petržele, čerstvé
-
200 gramů bílé bavorské klobásy vymačkané ze střívka
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
21 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
55 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Salát pro tvorbu kolagenu
40min.
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Chřestový salát s mangem
35min.
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35min.
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3hod. 5min.
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1hod. 15min.
Bavorské knedlíky s bazalkou
20min.
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20min.
Avokádo plněné tuňákem
10min.
Vitello tonato
2hod.
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1hod. 30min.