Zařízení & příslušenství
Zapečené portobello s bílou klobásou
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
150 gramů sýru čedaru na kousky
-
4 plátky bílého chleba, toastového na kousky
-
1 stroužek česneku
-
1 chilli papričku, čerstvou
-
1 svazek petržele, čerstvé
-
200 gramů bílé bavorské klobásy vymačkané ze střívka
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
21 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
55 minut
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Červené rybí kari
30min.
Tres leches (třímlékový dort)
2hod.
Krevetová polévka s batáty
45min.
Kapr ve vinné páře
45min.
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Rybí guláš s krevetami
45min.
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min.
Řeřichová vitalita
5min.
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Avokádo plněné tuňákem
10min.
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min.
Rychlý jehněčí dansak
45min.