Zapečené portobello s bílou klobásou

Zapečené portobello s bílou klobásou

4.8 6 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porce

Suroviny

  • sýru čedaru na kousky
    150 gramů
  • bílého chleba, toastového na kousky
    4 plátky
  • česneku
    1 stroužek
  • chilli papričku, čerstvou
    1
  • petržele, čerstvé
    1 svazek
  • bílé bavorské klobásy vymačkané ze střívka
    200 gramů
  • soli
    ¼ čajové lžičky
  • čerstvě umletého pepře
    ¼ čajové lžičky
  • žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
    8 kusů

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 381 kcal / 1593 kJ
Protein 21 g
Tuk 28 g
Sacharidy 11 g
Vláknina 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...