Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů sýru čedaru, na kousky
- 4 plátky bílého chleba, toastového, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 1 chilli papričku, čerstvou
- 1 svazek petržele, čerstvé
- 200 gramů bílé bavorské klobásy, vymačkané ze střívka
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 8 kusů žampiónů portobello, čerstvých (pouze hlavičky)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Holandská omáčka
15min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 min
Chřestovo-sýrový quiche
1 godz. 10 min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Slávky alla Medoc
50min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 min
Chřestový salát s mangem
35 min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1 godz. 10 min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Holandská omáčka
15min