
Zařízení & příslušenství
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
Salát
-
150 gramů zelených jablek neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)
-
150 gramů řapíkatého celeru
-
150 gramů fenyklu na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dokončení
-
20 gramů čerstvého kopru (viz Tip)
-
80 gramů oleje
-
15 gramů dijonské hořčice
-
50 gramů bílého jogurtu
-
15 gramů červeného vinného octa
-
1 čajová lžička soli
-
mletý černý pepř
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
53.5 kcal /
223.8 kJ
Protein
0.4 g
Tuk
5 g
Sacharidy
1.5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sodík
26 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Podzimní celerový salát
15min
Tahini
25min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min
High protein kuličky s tahini a arašídovým máslem a tahini
25min
Salát z červené řepy
10min
Orientální placky
1hod.
Vanilkový flan s rebarborou
50min
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min
Čočkový salát
2hod. 45min
Čočkový salát s lilkem
40min
Kari coleslaw
10min