Zařízení & příslušenství
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
Salát
-
150 gramů zelených jablek neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)
-
150 gramů řapíkatého celeru
-
150 gramů fenyklu na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dokončení
-
20 gramů čerstvého kopru (viz Tip)
-
80 gramů oleje
-
15 gramů dijonské hořčice
-
50 gramů bílého jogurtu
-
15 gramů červeného vinného octa
-
1 čajová lžička soli
-
mletý černý pepř
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
26 mg
Protein
0.4 g
Kalorie
223.8 kJ /
53.5 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
1.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tuňákový snídaňový quiche bez těsta
30min.
Salát ze spiralizované červené řepy a jablek s fetou a vlašskými ořechy
15min.
Spiralizovaná cuketa s krevetami a citrónovou omáčkou
25min.
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette (TM6)
45min.
Salát pro tvorbu kolagenu
40min.
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min.
Pečená mrkev s mátou a tymiánem (s krytem mixovacích nožů 2v1)
30min.
Salát z červené řepy
10min.
Hummus
5min.
Pečený losos s cuketovými spirálkami vařenými v páře
Žádné hodnocení
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1hod. 20min.
Guacamole
5min.