Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)

Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)

5.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 porce

Suroviny

Salát
  • 150 gramů zelených jablek neoloupaných, na čtvrtky, bez jádřinců (viz Tip)
  • 150 gramů řapíkatého celeru
  • 150 gramů fenyklu na kousky (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dokončení
  • 20 gramů čerstvého kopru (viz Tip)
  • 80 gramů oleje
  • 15 gramů dijonské hořčice
  • 50 gramů bílého jogurtu
  • 15 gramů červeného vinného octa
  • 1 čajová lžička soli
  • mletý černý pepř

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 53.5 kcal / 223.8 kJ
Protein 0.4 g
Tuk 5 g
Sacharidy 1.5 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sodík 26 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...