Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů mandlí, loupaných
- 50 gramů jarní cibulky, na kousky
- 50 gramů olivového oleje
- 300 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, na kostky (cca 2 cm)
- 1200 gramů vody
- 2 kuřecí bujóny (pro 0,5 l vody)
- 200 gramů těstovin typu farfalle
- 300 gramů mrkve, na kolečka (4 mm)
-
200
gramů hrášku, zeleného, mraženého
nebo 200 gramů zeleného hrášku, čerstvého - 30 gramů octa
- 5 gramů nastrouhané citrónové kůry
- 100 gramů čerstvého sýra
- ¼ - ½ čajové lžičky soli
- ¼ - ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 60 gramů listového salátu, natrhaného na kousky
- 60 gramů baby špenátu
- 20 gramů jarní cibulky, na tenké plátky, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1721.5 kJ / 411.5 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 291.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40 Min
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1 Std.
Treska na rajčatovém lůžku
55min
Špaldový salát
20min
Gratinované brambory
1 Std. 15 Min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40 Min
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1u. 40min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 Min
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Žádné hodnocení
Velikonoční čokoládová hnízda
50 Min
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35min
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40 Min