Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g uien, gehalveerd (ong. 2 uien)
- 20 g olie
- 500 g kippenborstfilets, in hapklare stukken
- 440 g water
-
1
el groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 3 - 4 tl currypoeder, mild
- 800 g perzik, blik (gewicht voor uitlekken)
- 15 g zetmeel
- 100 g verse room
- 1 tl fijn zout
- ¼ vers gemalen zwarte peper
- ¼ pikante paprikapoeder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Appel-notenbrood
1 Std. 25 Min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Griekse varkensstoofpot
45min
Risotto bolognese
45min
Viscurry
35min
Varkenshaasje in papillot
1h
Romige tomatensoep
25min
Steak Stroganoff
45min
Aardbeienpudding
2h 10min
Muffins met chocoladechips
1h