Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g uien, gehalveerd (ong. 2 uien)
- 20 g olie
- 500 g kippenborstfilets, in hapklare stukken
- 440 g water
-
1
el groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 3 - 4 tl currypoeder, mild
- 800 g perzik, blik (gewicht voor uitlekken)
- 15 g zetmeel
- 100 g verse room
- 1 tl fijn zout
- ¼ vers gemalen zwarte peper
- ¼ pikante paprikapoeder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Rijstsalade
1 Std.
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Buikmannetjes
1h 30min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Chocoladereep likeur
15 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Žádné hodnocení
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min