Pasta-Lauch-Topf

Pasta-Lauch-Topf

3.5 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 Portionen

Suroviny

  • Parmesan (volitelně) in Stücken (2-3 cm)
    40 g
  • Wasser
    600 g
  • Ajvar (siehe Tipp)
    330 g
  • Rahm
    100 g
  • Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
    1 TL
    1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
  • feinkörniges Salz
    ¼ TL
  • Pasta, getrocknet, kurz z. B. Fusilli, Penne, Macaroni etc.
    400 g
  • Lauch in Rondellen (5 mm)
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 21 g
Kalorie 2794 kJ / 668 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 12 g
Sacharidy 103 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...