
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan in Stücken (2-3 cm) (volitelně)
- 600 g Wasser
- 330 g Ajvar (siehe Tipp)
- 100 g Rahm
-
1
TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l) - ¼ TL feinkörniges Salz
- 400 g Pasta, getrocknet, kurz z. B. Fusilli, Penne, Macaroni etc.
- 200 g Lauch in Rondellen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 668 kcal / 2794 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 103 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 Min
Pastasalat mit Gemüse
1 Std.
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Gemüse-Fideuà
40 Min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min
Rizi Bizi
35 Min
Penne mit Thon
35 Min
Tomatenreis One Pot
30 Min
Wirz-Pasta
35 Min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 Min
Lauch-Penne-Pot
30 Min