Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di carote, a pezzi
- 90 g di porri, a pezzi
- 80 g di sedano, a pezzi
- 30 g di burro
- 500 g di patate, a dadini (1.5 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo di manzo
nebo 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l) - 1 cucchiaino di santoreggia, secca
- 500 g di fagiolini verdi, freschi o congelati (decongelati)
- 250 g di salsiccia di maiale già condita, (vedi consiglio)
- 250 g di fagioli bianchi, in scatola, scolati (pesarli dopo averli scolati)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di prezzemolo fresco, tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1811 kJ / 432 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 13.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo al forno con verdure e patate
1 Std. 15 Min
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
3 Std.
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Lasagne classiche
2h
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Pizza margherita
2h 10min
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
40min
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1 Std.
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Cubetti di frittata con broccoli
Žádné hodnocení
Contorno di carote e piselli
35min
Polpette in salsa spagnola
55 min