Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Galantina di pollo
- 150 g di peperoni misti (es. rossi, verdi, gialli), a pezzi
- 300 g di petto di pollo senza pelle e ossa, a pezzi (3-4 cm)
- 300 g di coscia di pollo, disossata e senza pelle (circa 500 g di cosce di pollo intere), a pezzi
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
-
2
cucchiaini di sale alle verdure, fatto in casa
nebo 1 cucchiaino di sale + 1 cucchiaino di erbe miste essiccate - 500 g di acqua
Salsa allo yogurt profumata all’aneto
- 10 - 15 rametti di aneto fresco, le foglioline
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di yogurt naturale
- 50 g di maionese
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 140 kJ / 34 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadina romagnola
15 Min
Brezel (Cialde croccanti)
2u. 30min
Torta salata di spinaci e pomodorini
1h 45 min
Salsa alle arachidi
10 Min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1h 10 min
Pomodorini sfiziosi al prosciutto
Žádné hodnocení
Barrette energetiche ai cereali e frutta secca
2u. 30min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Canapè mini hamburger
4h 10min
Roast beef con mojo verde e patate novelle
1 Std. 15 Min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1h 30min