Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cavolo rapa, pelato e pezzi
- 20 g di funghi shiitake secchi, precedentemente ammollati e strizzati (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di mais
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di zenzero, radice fresca grattugiata
- 5 g di zucchero
- 20 g di salsa di soia
- 10 g di salsa di ostriche
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- ½ mazzetto di coriandolo fresco, tritato finemente
Pasta
- 90 g di acqua
- 100 g di frumina
- 80 g di fecola di patate + q.b.
- 3 g di sale
- 20 g di olio di semi di mais + q.b.
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 232.8 kJ / 55.7 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 162.5 mg
Alternativní recepty
Yogurt allo skyr
12h
Frittelle di pane speziate con salsa Tzatziki
1h
Ravioli cinesi
1h
Sushi burger
45 min
Dim sum di manzo e sedano
1 godz. 30 min
Nuggets di pollo con salsa soyanesa ai sottaceti (senza uova)
1h
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1h
Bocconcini di pollo piccanti
45 min
Hawaian Poke Bowl
35 min
Pollo Garam masala con riso basmati (Bimby Friend)
40 min
Burrito di carne
1 godz. 30 min
Gyoza
1h