Zařízení & příslušenství
Arseeyah
Příprava 5min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
basmati rice150 g
-
water1200 g
-
60 g gheebutter cut in pieces60 g
-
chicken breast cut into small cubes (1-2 cm)500 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
cinnamon stick1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
31.8 g
Kalorie
1561 kJ /
373 kcal
Tuk
13.7 g
Sacharidy
30.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kashta cream
10min.
'Qamar el-din' juice
5min.
Sweet cheese pastry (knafeh)
3hod.
Semolina cake (namoura)
1hod. 50min.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min.
Garlic dip (toum)
15min.
Spinach turnovers (fatayer)
1hod. 25min.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min.
Sfenj - Moroccan doughnuts
2hod. 45min.
Gazelle horns
1hod.
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min.