Zařízení & příslušenství
Za'atar bread rolls
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
20 pieces
Suroviny
-
water300 g
-
olive oil plus extra for greasing and brushing100 g
-
dried yeast (10 g)3 level tsp
-
sugar1 tsp
-
flour plus extra for dusting550 g
-
fine semolina100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh za’atar leaves washed and dried100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
3.9 g
Kalorie
728 kJ /
174 kcal
Tuk
6.3 g
Sacharidy
25.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
'Qamar el-din' juice
5min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Cheese sambousek
1h 45min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Middle eastern stuffed chicken
2h 25min
Spinach Fatayers
2h
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min