Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 melanzane (da 300 g l'una)
- 2 zucchine (da 130 g l'una)
- 2 cipolle bianche (da 120 g l'una)
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di pangrattato + q.b.
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 uovo
- 20 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1376.3 kJ / 329 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate
45min
Cavolfiori gratinati
50 min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Polpette al sugo
45min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Pesto alla genovese
20min
Lasagne verdi
1h 15min
Cavolfiore gratinato
55 Min
Torta salata di spinaci
55 Min
Lasagne classiche
2 Std.