Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipollotti, con circa 3 cm di parte verde
- 20 g di olio vergine di sesamo
- 450 g di carote, a pezzi
- 130 g di acqua
-
10
g di salsa di soia giapponese (o shoyu), tipo tamari
nebo 10 g di salsa di soia - 600 g di petto di pollo, a pezzi (circa 3 cm)
- 200 g di funghi shiitake, freschi, in quarti
-
100
g di germogli di soia freschi
nebo 100 g di germogli di soia, conservati - 10 g di zenzero fresco, pelato e finemente affettato
-
1
cucchiaino di pasta di curry rosso
nebo 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna + q.b. - 150 g di vermicelli di riso, fini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1824 kJ / 434 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50 min
Crêpe
1h 15min
Biscotti milanesini
3 Std.
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Žádné hodnocení
Asparagi con salsa tartara al quark
50 min
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Crêpes
1h 15min
Feta al cartoccio
25min
Pollo con asparagi e riso
45min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10 min
Riso casimiro
45min