Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
TM6 TM5

Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto

3.9 (7 hodnocení)

Suroviny

Risotto

  • 120 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
  • 50 g Schalotten, halbiert
  • 30 g Olivenöl
  • 320 g Risottoreis
  • 100 g Weisswein
  • 800 g Wasser
  • 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)

Cicorino rosso und Fleisch

  • 2 EL Olivenöl
  • 1 Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)
  • 2 Prisen Zucker
  • 2 Prisen Salz
  • 3 Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)

Fertigstellung

  • 30 g Butter
  • Trüffel nach Belieben, gehobelt (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2191.5 kJ / 523.5 kcal
Protein
35.9 g
Sacharidy
42.4 g
Tuk
21.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty