Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Risotto
- 120 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 50 g Schalotten, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis
- 100 g Weisswein
- 800 g Wasser
- 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
Cicorino rosso und Fleisch
- 2 EL Olivenöl
- 1 Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Zucker
- 2 Prisen Salz
- 3 Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)
Fertigstellung
- 30 g Butter
- Trüffel nach Belieben, gehobelt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2191.5 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 21.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geschmortes Kalbsragout
2 Std. 10 Min
Sauce béarnaise
20 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Coq au vin
2 godz.
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 Min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3h
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h 20 min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1h
Grünes Poulet-Curry
55 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 Min