Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Risotto
- 120 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 50 g Schalotten, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis
- 100 g Weisswein
- 800 g Wasser
- 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
Cicorino rosso und Fleisch
- 2 EL Olivenöl
- 1 Cicorino rosso (150 g), Strunk entfernt, in Streifen (5 mm)
- 2 Prisen Zucker
- 2 Prisen Salz
- 3 Rindsentrecôte (je ca. 230 g, 2 cm dick)
Fertigstellung
- 30 g Butter
- Trüffel nach Belieben, gehobelt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2191.5 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 21.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Coq au vin
2 godz.
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 Min
Crevetten süss-sauer
1ωρ. 15 λεπτ.
Cocktail-Dressing
5min
Kabeljau-Lasagne mit Zucchetti
1 Std.
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Schinkenmousse
10min
Crevettencurry
35 Min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 godz.
Klassisches Beefsteak Tatar
30min