
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Curry
- 30 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 rote Chilis entkernt
- 2 Stängel Zitronengras nur Inneres, in Stücken
- 1 Bund Koriander (ca. 20 g), samt Stielen, grob geschnitten
- 2 cm Ingwer geschält, in Stücken (1 cm)
- 20 g Rohzucker
- 1 TL Kreuzkümmel ganz oder gemahlen
- 4 EL Sesamöl, geröstet
- 500 g Kokosmilch
- 250 g Wasser
- 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 40 g Fischsauce
- 1 EL Maisstärke
- 200 g Pak-Choi in Streifen (2 cm)
- 150 g Auberginen nach Belieben geschält, in Würfeln (1 cm)
- 100 g grüne Bohnen, tiefgekühlt aufgetaut, in Stücken (2 cm)
-
60
g Mini-Maiskolben frisch, quer in Stücken (1 cm)
nebo 60 g Mini-Maiskolben, aus dem Glas abgespült, abgetupft, quer in Stücken (1 cm) - 500 g Pouletgeschnetzeltes
- ¾ TL Salz
Reis
- 300 g Jasminreis
- 450 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Limette in Schnitzen
- ½ Bund Koriander zerzupft (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 826 kcal / 3458 kJ
- Protein
- 40.5 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 84 g
Alternativní recepty
Pouletcurry
35min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Pad Thai mit Poulet
20min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2hod.
Knusperchips mit Guaçamole
1hod.
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Thai-Nudelsuppe
35min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Panang-Curry
45min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min