Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 Trutenschnitzel
- 1 Schalotte
- 40 g Olivenöl, nativ
- 200 g Jungspinat, frisch, gewaschen und getrocknet
- 250 g Gorgonzola oder andere Sorte Blauschimmelkäse (z. B. Roquefort, Stilton), in Stücken
- 700 g Wasser
- 150 g Milch
- 20 g Weissmehl
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 51.5 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Spaghetti Bolognese
40min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1h
Zitronenpoulet
50min
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25min
Crevettencurry
35min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min