Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 Trutenschnitzel
- 1 Schalotte
- 40 g Olivenöl, nativ
- 200 g Jungspinat, frisch, gewaschen und getrocknet
- 250 g Gorgonzola oder andere Sorte Blauschimmelkäse (z. B. Roquefort, Stilton), in Stücken
- 700 g Wasser
- 150 g Milch
- 20 g Weissmehl
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 51.5 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 Min
Kabeljau-Gratin
50 Min
Trutenrouladen mediterran
45min
Orangen-Truthahn mit Kartoffeln und Kohlrabi
40 λεπτ.
Chili con carne
40 λεπτ.
Fisch Curry
35 Min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Gemüse-Lachs-Salat mit Feta und Quinoa
50 Min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20 phút
Crevettencurry
35 Min
Stroganoff
45min