![Frische Tagliatelle mit Steinpilzen Frische Tagliatelle mit Steinpilzen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/87F3EC49-B82C-41E9-9EE4-E6536899651E/Derivates/1469f8f8-d2a0-42a8-a480-85053364e641.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastateig
- 300 g Weissmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Steinpilzsauce
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl, nativ
-
150 - 200
g Steinpilze, frisch, in Scheiben
nebo 50 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in Wasser eingeweicht und ausgedrückt - 1 ½ TL Salz
- 1200 g Wasser
- 1 - 2 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne alla Puttanesca
35min
Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce
1h 25min
Reis mit Meeresfrüchten
1 Std. 15 Min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Poulet auf roten Peperoni
1 Std. 5 Min
Trutenrollen mit Gorgonzola
1j
Pizza mit Peperoni
1 Std. 55 Min
Cannelloni an Gemüsesauce
1j
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Penne mit Thon
35min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Spaghettini mit Peperoni
50min