Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastateig
- 300 g Weissmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Steinpilzsauce
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl, nativ
-
150 - 200
g Steinpilze, frisch, in Scheiben
nebo 50 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in Wasser eingeweicht und ausgedrückt - 1 ½ TL Salz
- 1200 g Wasser
- 1 - 2 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 Min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40 min
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeerrahm
1j
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Penne alla Puttanesca
35 Min
Klassische Lasagne
2j
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1j 20 menit
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1j
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 menit
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 Std. 40 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min