
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastateig
- 300 g Weissmehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Steinpilzsauce
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl, nativ
-
150 - 200
g Steinpilze, frisch in Scheiben
nebo 50 g Steinpilze, getrocknet 20 Min. in Wasser eingeweicht und ausgedrückt - 1 ½ TL Salz
- 1200 g Wasser
- 1 - 2 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 558 kcal / 2337 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 76 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Penne mit Makrelen, Cherry-Tomaten und Kräutern
35min
Penne alla Puttanesca
35min
Pastasalat mit Gemüse
1hod.
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1hod. 30min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Fusilli mit Artischocken und Erbsen
30min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Trenette mit Pesto
45min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30min