Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastateig
- 300 g Weissmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Steinpilzsauce
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl, nativ
-
150 - 200
g Steinpilze, frisch, in Scheiben
nebo 50 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in Wasser eingeweicht und ausgedrückt - 1 ½ TL Salz
- 1200 g Wasser
- 1 - 2 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trenette mit Pesto
45min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1 Std. 10 Min
Egli-Knusperli
1h
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 min
Farfalle ai Quattro Formaggi
20min
Trutenrollen mit Gorgonzola
1h
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 min
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min