Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 750 g Kartoffel, in Würfeln (2-3 cm)
- 450 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut, gut ausgedrückt
- 6 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 Knoblauchzehe, quer in dünne Scheiben geschnitten (volitelně)
- 3 EL Olivenöl
- 4 Kabeljaufilet, enthäutet (à ca. 150 g), 2-3 cm dick
- 350 g Rahm
- 1 geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
- 1 Lorbeerblatt, frisch oder getrocknet
- 40 g Butter, in Flöckchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2995 kJ / 716 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geschmortes Kalbsragout
2 godz. 10 min
Forellen mit Gemüsereis
45 min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Pizza vier Jahreszeiten
1 godz. 30 min
Hackbraten mit Pilzen
1 godz. 30 min
Pouletfrikassee mit Spargel
1h
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h