
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 750 g Kartoffel in Würfeln (2-3 cm)
- 450 g Blattspinat, gefroren aufgetaut, gut ausgedrückt
- 6 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 Knoblauchzehe quer in dünne Scheiben geschnitten (volitelně)
- 3 EL Olivenöl
- 4 Kabeljaufilet, enthäutet (à ca. 150 g), 2-3 cm dick
- 350 g Rahm
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel - 1 Lorbeerblatt, frisch oder getrocknet
- 40 g Butter in Flöckchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 716 kcal / 2995 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüsesuppe mit Bulgur
45min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1hod. 10min
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2hod.
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2hod. 20min
Fisch Curry
35min
Pouletfrikassee mit Spargel
1hod.
Schlemmerfilet mit Tomatenreis
45min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1hod.
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1hod.
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min