Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 Zweigchen frische Petersilie, nur Blätter
- 1 Zwiebel, in Hälften
- 30 g Butter
- 10 g Olivenöl, nativ
- 400 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 10 g Rotwein
- 1 TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, zum Garnieren
- 250 g Fontina, in Scheiben
- 20 Scheiben Brot (z. B. Ciabatta, Baguette)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Speck
40min
Ofenguck mit Zucchetti
1 godz. 10 min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40min
Hörnlisalat
30min
Kartoffelsalat
1h 5min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30min
Älpler-Gratin
50 Min
Zwiebel-Käsewähe
1 Std. 15 Min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30min