Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 Zweigchen frische Petersilie, nur Blätter
- 1 Zwiebel, in Hälften
- 30 g Butter
- 10 g Olivenöl, nativ
- 400 g Champignons, frisch, in Scheiben
- 10 g Rotwein
- 1 TL feinkörniges Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, zum Garnieren
- 250 g Fontina, in Scheiben
- 20 Scheiben Brot (z. B. Ciabatta, Baguette)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne mit Thon
35 min
Blumenkohlgratin
55 min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 min
Lauchwähe mit Schinken
1 godz. 45 min
Pasta Auflauf mit Spinat
1 godz. 20 min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Bananensplit-Frappé
15 Min
Älpler-Gratin
50 min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5min