Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln

Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln

4.7 13 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 10min.
4 Portionen

Suroviny

Lachsmarinade und Kartoffeln
  • Petersilie Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Knoblauchzehen
    4
  • Zitronensaft
    1 ½ TL
  • Olivenöl
    4 EL
  • Chiliflocken (volitelně) nach Geschmack
    ½ - 1 TL
  • Salz nach Geschmack
    ½ - 1 TL
  • Wasser
    500 g
  • Gemüsebouillonwürfel zerkrümmelt
    1
  • Kartoffeln, mehligkochend in Würfel (1-2 cm)
    600 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut (á 125 g)
    4
Rahmspitzkohl und Würzung Lachs
  • Spitzkabis in Stücken (4 cm)
    700 g
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Weisswein
    60 g
  • geschälte Haselnüsse, mit Haut (volitelně) halbiert
    30 g
  • Rahm mit 2 EL Mehl vermischt
    120 g
  • Muskatnuss, gemahlen
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Butter zum Garnieren

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 992 mg
Protein 26 g
Kalorie 2952 kJ / 706 kcal
Tuk 48 g
Vláknina 8.5 g
Nasycený tuk 18 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...