Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Reis, glutenhaltig
- 1500 g Wasser
- 1 TL Koriandersamen
- 1 TL Kreuzkümmel
- 2 Sternanis
- 50 g Zitronengras, frisch, in Stücken (1 cm)
- 70 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Galangal-Wurzel (Thai Ingwer), frisch, fein geschnitten
- 1 roter Chili, alle Sorten, ohne Samen
- 20 g pflanzliches Öl
- ¼ TL Zimt
- 70 g Tamarindenpaste (siehe Tipp)
- 30 g Palmzucker, alle Sorten
- 400 g Kokosnussmilch
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- ½ TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- 600 g Rindsschulter, in Streifen (1 x 2 cm)
- 100 g Maiskölbchen, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g rote Peperoni, gewürfelt (1 cm)
- 50 g chinesischer Sellerie, in Stücken (1 cm)
- 50 g Cashewkerne, roh
- 10 Zweigchen Koriander, zerkleinert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2363 kJ / 566 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1ωρ.
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5min
Rohkostsalat mit Vinaigrette und Saiblingfilet
30min
Pouletspiesse mit Reis
1 godz. 40 min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 godz. 20 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Indisches Lammcurry
1ωρ. 30 λεπτ.
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20min
Forelle | Wurzel | Tapiokakaviar | Rauch
1 godz. 20 min
Chinesische Nudelsuppe
1h 35min
Pizza alla Romana
1 godz. 40 min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1 godz. 15 min