Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Olivenöl
- 50 g Sojasauce
- ½ TL Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- 1 Zitrone, unbehandelt, 4 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à 150-180 g)
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Lauch, nur weisse Teile, in Stücken
- 20 - 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 350 g grüne Erbsen, gefroren
- 450 g Wasser
- 2 TL Salz
- 400 g Brokkoliröschen
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 50 - 100 g Halbrahm, nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2782 kJ / 664 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenchel-Karotten-Crèmesuppe
40 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 Min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Fischsuppe mit Gemüse
35 min
Erbsen-Minz-Suppe
30 min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40 min
Spargel-Dill-Suppe
25 Min
Kohl-Kürbis-Suppe
45 Min
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40 min
Kartoffel-Pilz-Suppe
45 Min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 min