Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauce
- 180 g Rapsöl
- 1 Bund Dill (20 g), abgezupft
- 120 g Zucker
- 20 g Weissweinessig
- 10 g Zitronensaft
- 30 g Senf, mittelscharf
- 30 g Honigsenf
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Salat
- 2 Gurken (750 g), in Stücken (4 cm)
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- ¾ TL Salz
Fisch
- 500 g Wasser
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (je ca. 150 g)
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3796 kJ / 906.5 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 36.7 g
- Tuk
- 68.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45min
Aprikosen-Frischkäse-Kuchen
4h
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
1h 35min
Kaffee-Sabayon
10min
Penne mit Miesmuscheln
1h
Lauch dünsten (200 g)
20min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h 20min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45min
Spinat-Radieschen-Salat
15min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1h 20min
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10min